Tips for å spare energi hjemme

May 9, 2023 | Smarthus

Du kan bekymre deg for strømregningene dine i høysesongen. Bruk SmartThings Energy for å sjekke energiforbruket ditt i sanntid og senke regningene dine.

Ikke bekymre deg for strømregningen din

SmartThings Energy’s [AI Energy Mode] gjør at du på en klok måte administrerer energiforbruket til hvitevarer. AI kontrollerer energibruken til klimaanlegg og andre husholdningsapparater i strømsparingsmodus før den når målet. Nå trenger du ikke bekymre deg for strømregningene dine lenger.

Unngå unødvendig energiforbruk

Ingenting er verre enn å betale for energi du faktisk ikke bruker. Det er heller ikke miljøvennlig. Prøv å aktivere [Energy management while away] i SmartThings Energy. Den varsler deg om å unngå unødvendig energibruk mens du er borte.

Administrer enkelt oversett enheter på et øyeblikk

Håndter selv små enheter som ofte brukes hjemme, men som lett blir oversett, for eksempel hårfønere, vifter og strykejern, med smartplugger. Du kan administrere energi ved å spesifisere sanntidsbruken av produkter koblet til Smart Plugs samt brukstiden. Den gjør det mulig for enhver enhet å spare energi med SmartThings.

Vi kan hjelpe deg med ditt el-behov i Agder!

Med beliggenhet i Kristiansand og tettstedene i Agder kan vi støtte ditt elektriske behov. Du kan kontakte oss dersom du trenger hjelp til å fikse et elektrisk anlegg, installere energibesparende smarthusløsninger, skifte varmtvannsbeholder eller annet. Er du i Sogndalen, Søgne, Mandal, Arendal, Lillesand, Grimstad eller en annen del av Agder fylke, er vi her for å hjelpe. Jeg ser frem til å høre fra deg.

Her er kilden til saken

Home Assistant samarbeider med KNX

Home Assistant samarbeider med KNX

Vi er glade for å kunngjøre at KNX Association offisielt har godkjent KNX-integrasjonen i Home Assistant. KNX Association vil samarbeide med KNX-teamet hos Home Assistant for å hjelpe til med vedlikehold av KNX-integrasjonen og strømlinjeforme brukeropplevelsen...

2023.7: Responding services – Home Assistant

2023.7: Responding services – Home Assistant

Home Assistant Core 2023.7! 🎉 The previous release was a big one, and this one is no different! This release brings in a change to Home Assistant, which we consider to be one of the biggest game changers of the past years: Services can now respond with data! 🤯 It is...