Nyskapende Fluke-inspeksjonsutstyr setter en ny standard for pålitelig strømforsyning

May 11, 2023 | Diverse

Nyskapende Fluke-inspeksjonsutstyr setter en ny standard for pålitelig strømforsyning

“Saudi Electricity Company forbedrer servicen og reduserer kostnadene med Fluke inspeksjonsutstyr”.

Saudi Electricity Company (SEC) har redusert sine årlige driftskostnader med 20 % og forbedret servicenivået til kundene ved å oppgradere sine vedlikeholdsevner med inspeksjonsutstyr fra Fluke, den globale teknologilederen innen profesjonelle elektroniske test- og måleverktøy og programvare. SECs verdibaserte vedlikeholdsstrategi, som ble implementert i 2014, har transformert sine vedlikeholdsrutiner med bruk av Fluke Ti32 definisjons termiske bildekameraer og Ti400/Ti450 bærbare infrarøde kameraer, noe som har ført til en reduksjon i strømbrudd.

Mulighet for termisk bildebehandling

Infrarøde kameraer er uvurderlige for å oppdage små temperaturforskjeller og kan demonstrere progressive varmeendringer over tid, slik at vedlikeholdspersonell kan oppdage kritiske problemer før de blir feil. Fluke har nylig relansert sitt populære utvalg av termiske kameraer, Ti300+, Ti401PRO og TiX501, som alle tilbyr den kvaliteten som forventes av Fluke-produkter og bransjeledende Lasersharp® autofokusteknologi som lar brukere få bildene de trenger i fokus hver gang. Kameraene er designet med feltbruk i tankene, og er robuste og kan brukes med én hånd for enkel og enkel betjening. Den innebygde laseravstandsmåleren beregner og viser avstanden til det angitte målet på kameraskjermen og knipser bildet i fokus. Det viktigste er at temperaturavlesninger fra bilder i fokus vil være svært nøyaktige. Hvert verktøy lar brukeren ta opp bilder for rapporter og registrere notater til enheten, slik at det ikke er nødvendig å bære papir og penn.

Overgang fra CBM til verdibasert vedlikehold

Med implementeringen av Fluke-utstyr har SEC vært i stand til å transformere sine vedlikeholdsrutiner og forbedre påliteligheten til nettverkene sine. De termiske kameraene har vært medvirkende til å identifisere hot spots og oppdage temperaturforskjeller mellom fasene, noe som har bidratt til å redusere antallet uplanlagte strømbrudd. Bruken av akustiske presisjonsbilder for koronautladningsdeteksjon forventes å ytterligere forbedre selskapets prediktive vedlikeholdsstrategi og hjelpe det med å nå målet om å gi en uavbrutt strømforsyning til sine kunder.

Økt pålitelighet

Zakaria Al-Ramadhan, som har over 20 års erfaring ved SEC og er spesialist i distribusjonsteknikk, sier “Pålitelighet er nøkkelspørsmålet ved strømforsyning. Kunder betaler selskapet for å levere strøm uten strømbrudd, og derfor er det viktigste fokuset for oss å minimere forsyningsavbrudd.»

Som et resultat av den vellykkede implementeringen av Fluke-utstyr, planlegger SEC å kjøpe flere koronakameraer og gi opplæring til flere av sine teknikere.

I tillegg til det termiske bildeutstyret, har SEC også tatt på seg en rekke robuste håndholdte vedlikeholdsverktøy, som har økt effektiviteten til vedlikeholdsteamene og redusert nedetiden. Disse inkluderer 49 Fluke 1736 trefase strømloggere sammen med nesten 1000 Fluke 376 AC/DC-klemmemetre, 470 Fluke 1507 isolasjonstestere og 600 1ACII berøringsfrie spenningsdetektorer. Overgangen fra tilstandsbasert vedlikehold til verdibasert vedlikehold har ikke bare resultert i betydelige kostnadsbesparelser, men det har også forbedret bærekraften til selskapets nettverk.

SECs vellykkede implementering av prediktivt vedlikehold har satt et eksempel for andre energiselskaper både lokalt og rundt om i verden.

For mer informasjon, klikk her

Vi kan hjelpe deg med ditt el-behov i Agder!

Med kontorer i Kristiansand og Agder er vi i stand til å betjene deg med alle elektriske behov du måtte ha. Du kan kontakte oss dersom du trenger hjelp til å fikse et elektrisk anlegg, installere energibesparende smarthusløsninger, skifte varmtvannsbeholder eller annet. Du kan kontakte oss i Sogndalen, Søgne, Mandal, Arendal, Lillesand, Grimstad, samt enkelte andre steder i Agder. Du kan nå oss på e-post eller telefon.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...