Aico støtter distributører med over 500 Point-of-Sale-installasjoner

May 19, 2023 | Diverse

Aico støtter distributører med over 500 Point-of-Sale-installasjoner

I løpet av april og mai reiser Aicos dedikerte team av 29 regionale spesifikasjonssjefer (RSM) over hele Storbritannia, og tilbyr avdelingsstøtte med produktskjermer ved å sette sammen og installere over 500 nye salgssteder.

Som en del av deres forpliktelse til kontinuerlig støtte, jobber Aicos team av RSM-er tett med et anerkjent nettverk av distributører og tilbyr støtte som kan variere fra bransjemarkedsføringsveiledning til opplæring for hele grenen. De er også alltid tilgjengelig for å håndtere spesialiserte bestillinger som trenger ekstra oppmerksomhet.

Martin Przewozny, regional spesifikasjonssjef for Aico, besøkte Edmunsons Electrical i Manchester 21. aprilst 2023 for å installere en av de nye salgsstedene og kommenterte:

«Jeg hadde nylig en spennende morgen på Edmundsons Manchester i Salford! Vi har nettopp avduket vårt nyeste salgssted med Aicos innovative Ei3030 som kombinerer individuelle optiske, varme- og CO-sensorer…

Det er flott å jobbe med et så strålende nettverk av distributører og kunne støtte med innovative salgssteder for Aico-produkter.»

Aico streber etter å utvikle nye produkter og teknologier, ta hensyn til alle detaljer og vurdere kundeservice på alle punkter. Hver ny salgsenhet blir installert, med en regional spesifikasjonssjef til stede for å tilby støtte og sikre at kvaliteten og installasjonen av enheten holder en høy standard.

Aico ønsker jevnlig velkommen til grossister til deres Center of Excellence i Oswestry, for å levere Expert Installer Training og gi innsikt i deres IoT-enheter. Denne opplæringen sikrer at deres ansatte er trygge og oppdaterte i sin kunnskap om Aico-produkter, noe som gjør dem i stand til å levere best mulig kundeservice.

Som en del av dette tilbudet arrangerer distributører ofte Ask Aico-arrangementer i deres lokaler med støtte fra deres lokale RSM for å gi installatører alt de trenger å vite om brann- og karbonmonoksiddeteksjon i hjemmet.

Tony Boyle, nasjonal salgssjef hos Aico kommenterte:

“Elektriske distributører er en verdsatt og integrert del av vår forsyningskjede og vår vei til markedet. Aico-produkter kan kjøpes fra nesten 2500 elektriske distributører over hele Storbritannia. Vi er glade for at våre distributørpartnere viser frem Aico-produkter og bruker våre nye utstillingsstander, som er en stolt plass på mange handelsdisker.»

Nøkkelfunksjonene til de nye salgsstedene inkluderer:

  • En iøynefallende LED-skjerm.
  • Viser opptil 96 produkter.
  • Utskiftbare meldinger og Hero-produktdisplay for å vise frem nye produkter.

For å finne ut hvordan din lokale regionale spesifikasjonssjef kan støtte deg, klikk her

Ta kontakt med oss ​​når du trenger en Agder-elektriker!

Kristiansand Elektrikerselskap leverer elektrotjenester i Kristiansand, Sogndalen, Sgen, Mandal, Lillesand, Grimstad og Arendal. Uansett størrelse på oppdraget ditt, kan vi hjelpe deg. Et nytt sikringsskap, reparasjon av elektriske systemer, smarthussystemer som sparer energi og mer er alt tilgjengelig for deg fra oss. Trenger du hjelp av en god elektriker, ta kontakt med oss.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...