Stress: Det er greit å søke hjelp | The Electrical Industries Charity

May 21, 2023 | Diverse

Stress: Det er greit å søke hjelp |  The Electrical Industries Charity

Hva kan skje hvis jeg ikke søker hjelp?

For mange mennesker vil stress naturlig avta etter hvert som omstendighetene ordner seg uten noen klar intervensjon. Hvis stress likevel vedvarer, er det viktig å identifisere hva som forårsaker stress og ta skritt for å prøve å bekjempe det. Det er mindre sannsynlig at angst forsvinner uten hjelp, og det er noen risiko forbundet med å ikke få hjelpen så tidlig som mulig. Angst kan forverres og i alvorlige tilfeller kan dette begynne å ha en betydelig innvirkning på noens arbeidsevne. I disse situasjonene kan konsekvensene av uoppdaget og ubehandlet angst påvirke en person og deres familie.

Det er flere grunner til at spesielt menn kanskje ikke søker hjelp hvis de sliter med å håndtere stress eller angst. De kan være bekymret for at det å la folk få vite at de sliter med angst kan ha en innvirkning på deres arbeid eller karriereprogresjon. Andre menn kan føle seg skamfulle og bekymret over at de svikter familien sin. I disse tilfellene kan noen mennesker henvende seg til stoffer for å hjelpe dem med å takle symptomer på angst. Dette kan inkludere bruk av alkohol eller narkotika som en måte å bedøve eller maskere noen av symptomene på angst. Selv om dette kan gi en viss lindring på kort sikt, er ingen av disse løsningene nyttige på lang sikt, og kan utgjøre en risiko for en persons fysiske og mentale helse.

Hva er utsiktene?

Heldigvis er stress noe som kan håndteres, og angst er en tilstand som kan behandles med hell. Dette er noe som en erfaren psykisk helsepersonell kan støtte deg med. En grundig vurdering kan identifisere problemet, og en omfattende, detaljert og personlig behandlingsplan kan hjelpe deg med å overvinne angst.

Hvis du opplever stress eller angst, ikke bekymre deg fordi det er mye hjelp tilgjengelig. Det første trinnet er å nå ut og snakke med noen. Electrical Industries Charity er tilgjengelig for å hjelpe fra mandag – fredag ​​08:00 – 20:00 og lørdager 9:00 – 13:00.

E-post: [email protected]

Du kan også kontakte Dr Dipesh Mistry på:

Telefon: 0207 935 0207

E-post: [email protected]

Nettsted: www.sleeppsychiatrist.london

Skrevet i samarbeid med Dr. Dipesh Mistry.

Kontakt oss for elektrikertjenester i Agder!

Elektriker Kristiansand leverer elektrotjenester i Kristiansand, Sogndalen, Søgne, Mandal, Lillesand, Grimstad, og Arendal. Alle oppdragsstørrelser er velkomne. Trenger du nytt sikringsskap, elektroarbeid, smarthussystemer for å spare strøm med mer, kan vi hjelpe. Du kan kontakte oss dersom du trenger hjelp fra en god elektriker.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...