Tesla Model Y-fører starter løp i revers, vinner fortsatt mot AMG SUV

May 29, 2023 | Elbil og elbil ladere

[ad_1]

Konseptet med dragrace er ganske enkelt. To kjøretøy står på rekke og rad og sjøsettes samtidig. Den raskere som krysser et bestemt merke vinner løpet. Det er imidlertid denne enkelheten som gjør dragrace veldig spennende, ettersom hvert millisekund teller.

Det er da spesielt utrolig når en sjåfør begår det som burde vært en alvorlig feil, men likevel vinner løpet. Dette var akkurat det som skjedde da en Tesla Model Y stilte opp mot en AMG Mercedes GLE SUV i et dragracing-arrangement i Las Vegas.

Som kan sees i en video av de to kjøretøyenes kamp på kvart mil, som ble lagt ut på YouTubes Wheels Plus kanal, ser det ut til at Model Y-føreren har gått over streken før kappløpet med AMG SUV. Som et resultat reverserte Model Y-føreren slik at de to kjøretøyene startet fra samme sted.

Problemet var at Model Y-føreren så ut til å ha forlatt den helelektriske crossoveren i revers. Da lyset ble grønt, skjøt AMG-SUV-en fremover mens Model Y rygget tilbake. Det tok et par sekunder, men Model Y-føreren kunne til slutt skifte til Drive og starte dragracet i riktig retning.

Ganske utrolig tok Model Y faktisk opp til AMG SUV i de siste delene av løpet. Og da resultatene fra løpet ble lagt ut på banen, kunne publikum se at den helelektriske crossoveren vant løpet. Model Y-føreren startet løpet på den verst tenkelige måten, men takket være kjøretøyets kraft tok Teslaen likevel seieren.

Selvfølgelig er en kvartmilstid på 13,65 sekunder ved 112,36 mph neppe imponerende for en Tesla Model Y. Selv Model Y Long Range som ble testet av MotorTrend postet en overlegen kvartmilstid på 12,4 sekunder. Men med tanke på at Model Y i videoen faktisk startet løpet i feil retning, er prestasjonen til den helelektriske crossoveren ganske imponerende likevel.

Se Model Ys dragrace mot AMG SUV i videoen nedenfor.

Ikke nøl med å kontakte oss med nyhetstips. Bare send en melding til [email protected] å gi oss en heads up.

Tesla Model Y-fører starter løp i revers, vinner fortsatt mot AMG SUV






[ad_2]

Se Kilden