Gripple feirer en milliarddel av festemiddel

Jun 4, 2023 | Diverse

Gripple feirer en milliarddel av festemiddel

Gripple, den Sheffield-baserte produsenten av trådskjøter og strammere for landbruk og opphengsløsninger for konstruksjon og solenergi, feirer en utrolig milepæl – produserer sin én milliarddel av festemidler.

En feiringsarrangement ble holdt i Riverside, Sheffield, en av Gripples seks produksjonsanlegg i South Yorkshire for å markere milepælen, som inkluderte nåværende ansatte og pensjonerte ansatte, som hadde vært involvert i produksjonen av den første generasjonen Gripple-fester.

Med 85 % av Gripples festemidler som går til eksportmarkeder, har produktene deres blitt brukt i et bredt spekter av landbruks- og konstruksjonsapplikasjoner, siden produksjonen startet ved den opprinnelige fabrikken i Sheffield for 35 år siden. Dette inkluderer nå så varierte bruksområder som vindyrking, fruktdyrking, landbrukstrådgjerder, hagespalier, drivhus, bruksskala solenergi, mekanisk, elektrisk, rørleggerarbeid, belysning og akustisk bruk, for å nevne noen få!

Kevin St Clair, administrerende direktør for Gripple i Storbritannia, sa: “Vår 1 milliardte Gripple-feste er en virkelig bemerkelsesverdig prestasjon. Våre festemidler brukes i et så mangfoldig spekter av bruksområder, og det vitner om deres høykvalitetsdesign og vår pålitelige kvalitetsproduksjon at de er kjent over hele verden – mange av de originale Gripple-festene er fortsatt i bruk i dag!»

Kevin legger til «Da jeg begynte i Gripple i 2002, var vi basert på bare ett sted og produserte rundt 15 varianter av trådskjøter med en hastighet på 20 000 000 per år. Her er vi 20 år senere med seks steder, og i 2022 produserte vi 70 000 000 enheter fordelt på 100 varianter. Jeg er veldig spent på hva de neste 20 årene vil bety for Gripple, ettersom vi hele tiden innoverer for å løse problemer med feste og strekk for folk i forskjellige bransjer over hele verden.»

I løpet av de siste 35 årene har produksjonen hos Gripple avansert dramatisk fra håndmontering i de første dagene med å produsere 800 per skift til å bli halvautomatisert for å tjene 3000 per skift til mange varianter som nå er helautomatiserte og produserer 25 000 per skift. Gripples egen automatiseringsavdeling utvikler for tiden en maskin med 80 festemidler per minutt, som vil øke hastigheten på produksjonen og kontrollprosessen ytterligere.

Fra å opprinnelig ha utført manuelle kontroller i virksomheten, har Gripple avansert til 100 % automatiske visuelle kontroller utført av toppmoderne kamerateknologi, som sikrer de aller høyeste kvalitetsstandardene.

Gripple sysselsetter i dag 90 personer i produksjon og pakking av trådsnekkere og har over 900 ansatte globalt.

Gripple er forpliktet til bærekraftig produksjon, og som en del av deres reise mot klimapositivt, er de satt til å oppnå karbonnøytral for deres britiske virksomhet innen 2023 og netto null karbonutslipp innen 2030.

For mer informasjon, klikk her

Kontakt oss for elektrikertjenester i Agder!

Elektriker Kristiansand leverer elektrotjenester i Kristiansand, Sogndalen, Søgne, Mandal, Lillesand, Grimstad, og Arendal. Uansett størrelse på oppdraget ditt, kan vi hjelpe deg. Trenger du nytt sikringsskap, elektroarbeid, smarthussystemer for å spare strøm med mer, kan vi hjelpe. Vi kan hjelpe deg med gode elektrikere.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...