ARMD er enig med Independent Builders Merchant Group (IBMG) mot tyveri av verktøy

Jun 7, 2023 | Diverse

ARMD er enig med Independent Builders Merchant Group (IBMG) mot tyveri av verktøy

ARMD og Independent Builders Merchant Group (IBMG), som eier mer enn 172 bygningshandelsfilialer over hele Sør-England, har inngått et partnerskap som ser ut til å beskytte flere håndverkere mot de forferdelige effektene av verktøytyveri.

Samarbeidet vil bringe ARMDs alt-i-ett smarte varebilalarm-, sporings- og forsikringspakke til IBMGs byggkunder, og tilby en løsning som proaktivt forhindrer tyveri i utgangspunktet og får dem tilbake på verktøyene hvis det verste skulle skje. IBMGs merkevarer inkluderer noen kjente uavhengige handelsmerker, fra Chandlers Building Supplies, Grant & Stone, CRS og Parker Building Supplies til Devondale Electrical Wholesalers, Burns Plumbers Merchants og mange flere. Alle IBMGs 100 000+ kunder vil dra nytte av eksklusive rabatter på ARMD GUARD sikkerhetsalarm, dens dedikerte forsikring og alarm/forsikringspakker.

“Vi er glade for å jobbe med IBMG,” sier Duncan Jackson, Chief Commercial Officer i ARMD. «Verktøystyveri er en plage for håndverkere som rammer 78 % av dem. Sammen med IBMG beskytter vi deres levebrød med rimelige løsninger som bidrar til å forhindre tyveri og raskt refunderer dem hvis det verste skjer.»

“Verktøystyveri er en risiko som mange av våre kunder står overfor, og dette fantastiske partnerskapet gir verdi og gir kontroll tilbake til hardtarbeidende håndverkere når det gjelder å beskytte livsgrunnlaget deres,” sier Ian Kenny

Ian Kenny, Group Marketing Director hos IBMG, sa: “Vårt partnerskap med ARMD lar oss tilby kundene våre et rimelig produkt for å redusere risikoen for verktøytyveri. Støttet av eksklusive rabatter for IBMG-kunder, håper vi å tilby våre hardtarbeidende kunder økt beskyttelse til en rimelig pris.”

Den nylig lanserte ‘plug and play’ ARMD GUARD smart varebilalarm og sporer og overvåker lydløst verktøy og i tilfelle innbrudd utløser alarmen en telefonvarsling. Dette umiddelbare varselet lar håndverkere iverksette umiddelbare tiltak ved å ringe politiet og fange tyver på fersk gjerning mens den lokaliserer og sporer varebilen, hvis den blir stjålet, med den innebygde GPS-en. ARMD GUARD integreres sømløst med ARMD-appen, som inkluderer et verktøylager som lar håndverkere holde oversikt over verdien av verktøyene deres. Appen gir også varebilsikkerhet, forsikring, verktøy og varebilplassering på ett sted, alt sammen for å gi et overlegent lag med beskyttelse til en handelspersons levebrød.

For mer informasjon om ARMDs totale verktøybeskyttelsespakke, klikk her

For mer informasjon om IBMG, klikk her

Ta kontakt med oss ​​når du trenger en Agder-elektriker!

Firmaet Elektriker Kristiansand leverer elektrikertjenester til kommunene Kristiansand, Sogndalen, Søgne, Mandal, Lillesand, Grimstad og Arendal i Agder. Små og store oppdrag er ikke noe problem for oss. Trenger du nytt sikringsskap, elektroarbeid, smarthussystemer for å spare strøm med mer, kan vi hjelpe. For gode elektrikere, kontakt oss.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...