Develop avduker offisielt sitt York treningssenter og kunstig gate i full skala

Jun 10, 2023 | Diverse

Develop avduker offisielt sitt York treningssenter og kunstig gate i full skala

Develop, en av Storbritannias ledende akkrediterte leverandører av compliance-, teknisk- og sikkerhetsopplæring, har offisielt gjenåpnet sitt York-treningssenter ved siden av sin nye kunstige JETSET-gate i full skala, (Joint Emergency Training Set).

Senteret, som har gjennomgått en fullstendig oppussing på £400 000, er nå satt til å gi opplæring i takt med den spesialbygde gaten, kalt Treningsterrasse i en nylig offentlig konkurranse, som Develop nylig har bygget ved siden av.

Åpningsarrangementet fant sted 24th mai på det York-baserte senteret og involverte en dag med feiringer markert med en offisiell seremoni for klipping av bånd. Gjestene fikk også omvisning i senterets nyoppussede fasiliteter og Treningsterrasse.

Treningsterrasse ser ut og fremstår som en vanlig gate, bestående av hus, leiligheter og en kafé, men hvert område er spesielt utformet for opplæringsformål. Dette gjør at Develop kan levere kurs i nødberedskap ved gasshendelser, samt gravesikkerhet, kabelunngåelse, gatebelysning, avløp, kloakkdysing og innkjøring av trange rom.

John Kerr, administrerende direktør i Develop, sa: “Dette nye toppmoderne anlegget vil gi oss en fantastisk base for å levere viktig og forbedret opplæring til bedrifter i North Yorkshire og utover. Vi er begeistret over å avduke et senter som vil fungere sammen med Treningsterrassesiden denne nye gaten gir et innovativt anlegg som vi er stolte av å operere fra.

“Det var flott å ønske deltakere velkommen til å bli med oss ​​på feiringen og utforske de nye fasilitetene. Vi ser nå frem til å ønske delegater fra hele regionen velkommen til å bli med oss ​​og oppleve den uovertrufne opplæringen vi tilbyr.”

Paul Tate, Lead Emergency Trainer, Northern Gas Networks, som jobber sammen med Develop har vært sentral i utviklingen av JETSET, deltok på arrangementet og talte i panelet. Paul sa: “Fasilitetene inkludert det nye JETSET vil forbedre treningsmulighetene for hele teamet på Northern Gas Networks betydelig og gi virkelige scenarier. Det har vært et langsiktig prosjekt, og det er fantastisk å se det komme til live og nå brukes til å forbedre opplærings- og utviklingsmulighetene for ikke bare Northern Gas, men for sektoren som helhet.»

Senteret har hatt flere oppdateringer for å inkludere to faste læringsklasserom, et hybridsenter for alternative energier, to HV-verksteder og et LV-verksted. Disse workshopene vil tilby en rekke Develops kurs, inkludert de som er relevante for trange rom, gassdistribusjon, helse og sikkerhet, helseområder og vannsystemer.

Malcolm Taylor, North Yorkshire Council Divisional Councilor for Huby, sa: “Det er fantastisk å se denne nye investeringen gjøres i Huby-området, og jeg tror dette senteret vil være uvurderlig for opplæring av bedrifter og delegater i regionen. De unike fasilitetene som Treningsterrasse er i stand til å tilby vil være et spennende, unikt tilskudd til industrilandskapet som er tilgjengelig her, og jeg ser frem til å se den nye bølgen av fagfolk bli produsert i vårt område.»

For mer informasjon om Develops York-senter, klikk her

Kontakt oss for elektrikertjenester i Agder!

I Kristiansand, samt i Agder byer, leverer vi elektrotjenester. Du kan kontakte oss dersom du skal reparere et elektrisk anlegg, installere smarthusløsninger, skifte varmtvannsbeholder eller annet. I tillegg til Sogndalen, Søgne, Mandal, Arendal, Lillesand, Grimstad, og andre steder i Agder, kan vi hjelpe deg. Ta gjerne kontakt med oss.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...