3 gode nyheter for elbiler i 2023

Jun 10, 2023 | Elbil og elbil ladere

[ad_1]

3 gode nyheter for elbiler i 2023

Utsiktene blir lysere

EV-er gir betydelige miljøløfter, og ytelsen deres konkurrerer nå med mange ICE-kjøretøyer. Imidlertid har de ennå ikke dominert veibanene.

Heldigvis har EV-entusiaster en venn i Biden-administrasjonen – og det er ikke den eneste gode nyheten vi har å se frem til resten av 2023.

De som er i markedet for elbiler har flere valg enn noen gang. Dagens elbiler kan reise lenger på en enkelt lading, og produsentene jobber hardt med enda mer effektive nye modeller. Selvfølgelig krever denne nye transportmåten riktig infrastruktur, men forbedringer er i gang på den arenaen.

Så, hva har forbrukerne å se frem til?

EV bak
Flere modeller kommer

1. Du vil ha flere modeller og stiler å velge mellom

Selv om mange elbiler er på markedet i dag, er det bare noen kjente produsenter som har gått inn i spillet i USA. For eksempel tilbyr Toyota bare én helelektrisk modell akkurat nå – BZ4X SUV. Det kommer imidlertid flere, bl.a 10 nye elbiler innen 2026.

Honda er en annen kjent produsent som for øyeblikket ikke tilbyr noen elbiler i USA. de gjør klar fabrikker i Ohio for en modell som skal produseres i samarbeid med GM. De jobber også med Sony om en fellesdesignet modell som snart vil dukke opp. Andre produsenter som GM som allerede har flere modeller i EV-serien planlegger å legge til flere. GMs Chevrolet Division vil bli droppet en elektrisk Silverado pickup og to SUV-er – Equinox og Blazer.

2. Elektrisk er ikke bare for biler lenger

En gang i tiden hadde du to grunnleggende valg av elbil – en bil eller en sykkel. Imidlertid har produsentene utvidet sine produktlinjer og noen av de første modellene er på vei til forbrukermarkedet. For eksempel har noen skoler begynt å konvertere til elektriske busser, som bidrar til å bekjempe klimaendringene. Det amerikanske markedet alene er det beregnet til å nå 1,95 milliarder dollar innen 2024.

Andre valg av EV inkluderer følgende:

  • Pickup lastebiler: Det er mange flere enn Rivian på markedet i dag. Mange av dagens elektriske lastebiler—som F-150 Lyn— har sammenlignbare slepekapasiteter som tradisjonelle pickuper.
  • Semis: Tesla har droppet noen av sine elegante 500 mil store lastebiler. Volvo og Freightliner er allerede i produksjon med hundrevis av lastebiler levert og på veien.
  • Dumpere: Elbiler er nå i tungt utstyr. Merker som CAT, Komatsu og Hitachi har nå vist frem elektriske dumpere og annet utstyr. Volvo Construction and Case Construction hadde nylig premiere på en elektrisk traktorgraver.
  • bobiler: Winnebago og Thor er blant produsentene som ønsker å sette ut helelektriske fritidskjøretøyer som vil gjøre den lokale KOA mye roligere og renere.
  • Elektriske motorsykler: Selv om det ikke er fullt så nytt som noen andre på denne listen, er det nå flere elektriske motorsykler å velge mellom for de med behov for hastighet utover pedalassistanse, inkludert Zero Motorcycles og Harley-Davidsons LiveWire.
EV-bilde erte
Og ladingen blir enklere

3. Det vil være flere steder å lade turen

Hva er den største innvendingen forbrukere har angående elbiler? Hvor skal du lade! Å finne en ladestasjon gjør det krever ekstra planlegging av bilturer hvis du vil gå distansen.

Imidlertid oppmuntret Biden-administrasjonen nylig kongressen å vedta et lovforslag om å bevilge 7,5 milliarder dollar å installere nye ladestasjoner, som de godkjente. Imidlertid henger nasjonen fortsatt etter sine rivaler. Kina har for tiden 1,2 millioner ladepunkter og Europa har 400 000 – USA har bare 140 000.

Se etter forbedringer av mye av den eksisterende infrastrukturen, som ble bygget av og kun støtter Teslaer – det vil si inntil Ford og GM signerte avtaler om å åpne Tesla Supercharging-nettverket for bilene deres. Nye installasjoner vil hjelpe eiere av de andre 91 EV-merkene med å fylle opp kraften.

Det er en flott tid for elbiler

Det er mange gode nyheter for elbiler i horisonten i 2023. Forbrukerne vil ha flere produkter å velge mellom, enten de vil ha en klassisk bil eller noe litt annerledes.

De vil også ha flere steder å lade de nye turene sine, noe som øker selvtilliten og nytelsen deres på veien betydelig.

[ad_2]

Se Kilden