Ikke-korrosive LED-lekter fra Knightsbridge gir ytelse

Jun 10, 2023 | Diverse

Ikke-korrosive LED-lekter fra Knightsbridge gir ytelse

Den nye Torlan-serien med LED-lekter fra Knightsbridge – en av Storbritannias ledende produsenter av ledningstilbehør og belysning – gir en ikke-korrosiv, energieffektiv og høyytelses belysningsløsning for et bredt spekter av bruksområder, fra bolig til landbruk og industri.

Som hjertet av Torlan-samlingen er TorlanComm. TorlanComm er egnet for innendørs og utendørs kommersielle applikasjoner, og kommer i to versjoner, CCT justerbar og Digital Addressable Lightning Interface (DALI) CCT; tre fargetemperaturer og et stort utvalg av wattstyrker. Utover “standard”, selvtest nødsituasjon, mikrobølgeovn og mikrobølge selvtest nødalternativer er også tilgjengelige. Effektene varierer fra 26W til 62W, utgangene er fra 3955lm til 9025lm, og fargetemperaturene som tilbys er 3000K (varm hvit), 4000K (kald hvit) og 5700K (dagslys).

Karosserier og diffusorer er slagfast, ikke-korrosiv polykarbonat med rustfrie stålklemmer (som sikrer lang levetid i alle bruksområder), og med tak- og enderørfester. DALI-versjonen har innebygd betjeningsutstyr for intelligent styringsintegrasjon. Et utvalg av tilbehør tillater installasjon på BESA rørbokser eller hengende oppheng. TorlanComm er IP65- og IK08-klassifisert.

Hver side av TorlanComm sitter TorlanEco og TorlanPro. TorlanEco er en kostnadseffektiv IP65- og IK06-klassifisert budsjett LED-lekt egnet for innendørs og utendørs bruk i boliger og kommersielle lokaler. Med verktøyfri kabelavslutning og hurtigfestede beslag, er den enkel å installere på vegger eller tak, og kommer i tre lengder, tre watt (avhengig av lengde) og to fargetemperaturer – 4000K (kald hvit) og 5700K (dagslys) .

Designet for de tøffeste miljøer som gårder og andre ekstreme applikasjoner som krever robust, støv- og vanntett, støtsikker belysning, er den kraftige TorlanPro en enkel, men effektiv LED-lekt som tilbyr entreprenørvennlig hurtigtilpasset elektrisk tilkobling uten å åpne armatur, enkel betjening og høy belysning.

Med en enkelt kraftmating, lavt flimmer og av akryl- og nylonkonstruksjon, kommer TorlanPro kun i kjølig hvit, og leverer 6400lm og 7175lm ved henholdsvis 45W og 50W. Kun for opphengsbruk er TorlanPro også IP69K vanntett som standard* og høy slagfast mot IK08.

For ytterligere detaljer om Knightsbridges innovative ledningstilbehør og belysningsprodukter, klikk her eller ring 01582 887760.

Kontakt oss for elektrohjelp i Agder!

Kristiansand samt andre byer i Agder kan skaffe deg en elektriker når du trenger en. Vi kan hjelpe deg med elektriske problemer, smarthusinstallasjoner, utskifting av varmtvannsbeholder eller annet du trenger. I tillegg til Sogndalen, Søgne, Mandal, Arendal, Lillesand, Grimstad, og andre deler av Agder, kan vi tilby deg våre tjenester. Ta gjerne kontakt med oss.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...