Tesla Superchargers kan brukes av GM-eid elektrisk båtselskap

Jun 12, 2023 | Elbil og elbil ladere

[ad_1]

Tesla Superchargers blir introdusert og åpnet for eldre bilprodusenter som Ford og General Motors (GM). Imidlertid planlegger andre selskaper i ikke-bilsektorer også å ta i bruk North American Charging Standard (NACS), inkludert GM-eide Pure Watercraft, en produsent av elektriske båter.

Pure Watercraft er en startup som utvikler elektriske kjøretøyer for vannreiser, inkludert båter i forskjellige størrelser som kan brukes til forskjellige bruksområder.

Selskapet har en pontongbåt som ble opprettet i samarbeid med GM i april, som starter på $75 000 og kan reserveres for bare $100.

Etter nyheten om GMs avtale med Tesla i går, som vil se 12 000 Supercharger-lokasjoner åpnet for selskapets elbiler fra neste år og at NACS-kontakten er standard på bilene deres i 2025, ser det også ut til at Pure Watercraft har planer om å ta i bruk kontakten.

Det ville vært en interessant applikasjon for Superchargers, men med målet om å utvide bærekraftig transport, kan Tesla våge seg på å lade andre transportformer.

GM har også en eierandel på 25 prosent i Pure Watercraft.

I november 2021 kunngjorde GM at de ville overta eierandelen, og bidra til å “fremme bærekraft gjennom en utvidelse av nullutslippsmobilitet for fremtidige generasjoner og gjenspeiler den helhetlige tilnærmingen som er nødvendig for utbredt bruk av elbiler.”

Ikke nøl med å kontakte oss med tips! Send oss ​​en e-post på [email protected], eller du kan sende meg en e-post direkte på [email protected].

Tesla Superchargers kan brukes av GM-eid elektrisk båtselskap








[ad_2]

Se Kilden