Rolec EV og Wattif EV kunngjør nytt partnerskap

Jun 14, 2023 | Diverse

Rolec EV og Wattif EV kunngjør nytt partnerskap

Rolec EV og Wattif EV kunngjør et ambisiøst partnerskap som skal akselerere bruken av ladeinfrastruktur for elektriske kjøretøy over hele Storbritannia og Irland.

En av Europas ledende produsenter av ladepunkter for elektriske kjøretøy, Rolec EV, har inngått et strategisk partnerskap med ende-til-ende elbil-ladingsleverandør, Wattif EV, og tilbyr begge sine kundebaser en sofistikert maskinvareløsning sammen med tilgjengelige finansieringsalternativer.

Tidligere i år sikret Wattif EV 50 millioner euro fra et ledende pan-europeisk investeringsfond for å underbygge deres strategi om å bli en av Europas ledende leverandører av destinasjonslading. Dette nye samarbeidet mellom Wattif EV og Rolec EV muliggjør større tilgjengelighet for grunneiere til å installere elbillading på eiendommen sin og gir Wattif EV et mer mangfoldig utvalg av ladepunktsmaskinvare for å utvide tilbudet ytterligere.

Wattif EVs fleksible nettoinntektsdelingsmodell gir bedrifter, lokale myndigheter og grunneiere en fullt skalerbar og kostnadseffektiv løsning for å ta i bruk ladeinfrastruktur for elbiler og tar sikte på å gjøre bruken av nullutslippsreiser enkel og med lav risiko. Når de samarbeider med Rolec EVs omfattende utvalg av maskinvareløsninger, har Wattif EV kapasitet til å tilby sine tjenester til virksomheter av ulik størrelse og struktur for å utvide tilbudet og ytterligere forbedre suksessen til regjeringens netto-null-initiativer i løpet av de kommende årene.

Wattif EV vil gjøre to finansieringsalternativer tilgjengelige for Rolec EV-kunder:

  • Nøkkelferdig løsning; en fullfinansiert komplett nøkkelferdig løsning, inkludert maskinvare, ladepunktinstallasjon, vedlikehold og programvare. Det betyr ingen risiko for investering for virksomheten.
  • Fellesforetak; Wattif EV vil dele kapitalkostnaden på forhånd. Wattif EV vil ta ansvar for installasjon, vedlikehold og drift, men som likeverdige partnere vil nettoinntekten deles likt med kunden.

Sammen forkjemper Rolec EV og Wattif EV tilgjengelighet innen den elektriske transportsektoren via Wattif EVs unike finansieringsløsning, som driver bærekraftig reisebevegelse gjennom en kombinert filosofi om kvalitet og rimelighet.

Frankie Mellon, salgsdirektør i Rolec EV, hadde dette å si:

«Vi er glade for å kunngjøre at Rolec EVs maskinvare er godkjent for å støtte utrullingen av Wattif EVs nettverk i hele Storbritannia og Irland.

Som godkjent ladepunktleverandør for Wattif EV, vil Rolec EV tilby et omfattende utvalg av finansierte ladeløsninger som skal integreres med Wattifs programvare, slik at Wattif EV kan tilby en fullstendig nøkkelferdig løsning til kundene.

Vårt samarbeid med Wattif EV betyr at Rolec EV nå vil være i stand til å tilby en rekke finansieringsalternativer til vår kundebase, med fokus på å gjøre bruken av elbilinfrastruktur mer tilgjengelig for det bredere markedet.’

Steve Rees, administrerende direktør for Wattif for Storbritannia og Irland, la til:

«Rolecs smarte EV-lademaskinvare, kombinert med Wattifs nøkkelferdige løsning og finansieringsmuligheter, er den perfekte løsningen for å gjøre det mulig for alle å installere og betjene elbil-lading på parkeringsplassen sin.

Forbedringer av ladeinfrastruktur og tilgang til ladepunkter spiller en nøkkelrolle i EV-adopsjon, eliminering av rekkeviddeangst og oppnåelse av lovbestemte mål for 2030. Wattif EV UK er opptatt av å møte EV-ladekravene på tvers av alle sektorer. Sammen som Rolecs godkjente finansieringsleverandør vet jeg at vi har et svært overbevisende forslag om at både nye og eksisterende installasjoner skal administreres på smarte ladenettverk.

Dette partnerskapet for Wattif EV gir Rolec-kunder og installatører nøkkelferdige finansieringsmodeller for å hjelpe dem på vei mot netto null og overgang til bruk av elektriske kjøretøy.”

Finn ut mer om Rolec her

For mer informasjon om Wattif EV, klikk her

Vi kan hjelpe deg med ditt el-behov i Agder!

Med kontorer i Kristiansand og Agder er vi i stand til å betjene deg med alle elektriske behov du måtte ha. Du kan kontakte oss dersom du skal reparere et elektrisk anlegg, installere smarthusløsninger, skifte varmtvannsbeholder eller annet. I Sogndalen, Søgne, Mandal, Arendal, Lillesand, Grimstad og andre Agder-byer kan vi hjelpe deg. Du kan kontakte oss når som helst.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...