Ansell Lightings nye Kamar-flomlys gir allsidighet og kontroll

Jun 15, 2023 | Diverse

Ansell Lightings nye Kamar-flomlys gir allsidighet og kontroll

Et omfattende utvalg av tilpasningsmuligheter gjør Ansell Lightings nye Kamar-flomlys til et godt valg for alle bruksområder.

Med en elegant og moderne formstøpt design som tilbyr strålevinkler fra 8° til 60°, er lyskasteren egnet for kommersielle, gjestfrihets-, detaljhandels- og industrielle omgivelser og er også ideell for å legge til dramatisk arkitektonisk innvirkning på bygninger som kirkeeksteriør.

Flere kontrollfunksjoner inkludert DALI som standard, DMX og Casambi (på 35W og 100W versjoner) gjør at Kamar kan tilby fullstendig kontrollerbarhet.

Et stort utvalg av CCT-alternativer kan velges – 2000K, 2200K, 2700K, 3000K, 4000K, 5000K, TW og RGWB – for å skape optimal synlighet eller stemning, og tilbehør som en hette med lav gjenskinn og honeycomb-film gir løsningen der applikasjoner krever blendingsoptimalisering og belysning oppover.

  • Kamar RGB
  • Kamar RGBW

Mark Abbott, administrerende direktør i Ansell Lighting sa: «Kamar-flomlyset leverer det ultimate innen valg, kontroll og stil og er egnet for selv de mest komplekse prosjektene.

“Den tåler temperaturer fra minus 30 °C til 50 °C, og holdbarheten er ytterligere sikret med IP66- og IK09-klassifiseringer. Dette, kombinert med en levetid på 54 000 timer, betyr at vi kan tilby flomlyset med en betryggende fem års garanti.”

Kamar er tilgjengelig i to størrelser: 330 mm x 219,5 mm x 100 mm og 452 mm x 450 mm x 160 mm.

Finn ut mer om Ansell Lighting her

Kontakt oss for elektrikertjenester i Agder!

Våre elektrikere holder til i Kristiansand samt i byene i Agder, og vi kan hjelpe deg med det elektriske behov du har. Vi kan hjelpe deg med elektriske problemer, smarthusløsninger, bytte av varmtvannsbeholder, med mer. Du kan nå oss i Sogndalen, Søgne, Mandal, Arendal, Lillesand, Grimstad samt andre områder i Agder. Tilbakemeldingen din settes stor pris på.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...