Shropshire Electrical Company sikrer 75 000 pund i MEIF-investering

Jun 20, 2023 | Diverse

Shropshire Electrical Company sikrer 75 000 pund i MEIF-investering

Shropshire Electrical Solutions Ltd, med base i Shawbury, har mottatt finansiering fra Midlands Engine Investment Fund (MEIF) for å støtte veksten og ekspansjonen etter en vellykket søknad administrert av BCRS Business Loans.

Shropshire Electrical Solutions ble grunnlagt i 2015 av direktørene Marc Hammond og John Maddison, som begge har et bredt spekter av erfaring innen kommersielle, industrielle og innenlandske elektriske installasjoner.

Virksomheten, som i dag sysselsetter seks personer, har spesialisert seg på elektriske og brannalarmsystemer i næringslivet. Lånet skal brukes til å skaffe arbeidskapital for å finansiere prosjekter og gjøre det mulig for virksomheten å anskaffe fem nye varebiler.

Finansieringen vil også gjøre selskapet i stand til å rekruttere opptil fire nye medarbeidere for å sikre flere kontrakter i fremtiden.

Marc Hammond, kommunikasjons- og driftsdirektør i Shropshire Electrical Solutions, sa: «MEIF-investeringen sikret gjennom BCRS vil spille en nøkkelrolle i å hjelpe oss med å utvide virksomheten vår. Siden John og jeg grunnla selskapet vårt, har vi jobbet hardt for å bygge opp et solid rykte, noe som har ført til kontinuerlig vekst og et jevnt antall nye kontrakter.

«I tillegg til å hjelpe oss med å finansiere prosjekter og anskaffe nye varebiler, vil investeringen gjøre oss i stand til å bringe nye talenter om bord mens vi genererer virksomhet.

«Vi er forpliktet til å vokse bærekraftig i fremtiden, opprettholde vår personlige kontakt med prosjekter, ta vare på folket vårt og støtte lokalsamfunnet vårt.

«Å jobbe med BCRS for å sikre lånet var veldig enkelt. Å møte forretningsutviklingssjef Naomi Campion ansikt til ansikt var flott. Hun tok seg tid til å forstå virksomheten vår grundig og ga all støtten vi trengte med søknadsprosessen.»

Naomi Campion, forretningsutviklingssjef hos BCRS Business Loans, sa: “Hos BCRS mener vi at alle levedyktige virksomheter bør støttes, og derfor er vi glade for å kunne gi finansieringen som Shropshire Electrical Solutions trenger for å sikre videre vekst. Marc og John har bygget opp en imponerende virksomhet med en sterk merittliste, som gir oss stor tillit til fremtiden deres.

“Vi er forpliktet til å støtte små bedrifter som Shropshire Electrical Solutions for å øke velstanden over hele West Midlands-regionen. Siden det er vårt oppdrag å ha en positiv sosial og økonomisk innvirkning, er vi også glade for at Marc og John vil skape flere jobber for å støtte deres vekst.»

Mark Wilcockson, senior investeringssjef i British Business Bank, sa: «MEIF investerer i små og mellomstore bedrifter over hele Midlands. Lånefondet for småbedrifter bidrar til å støtte bedriftsvekst – inkludert jobbskaping, vekstkapital, finansiering av utvidelsesprosjekter, utleie av kommersielle lokaler og oppkjøp av eiendeler.

“Denne investeringen i Shropshire Electrical Solutions fremhever den positive effekten fondets investering kan ha på et selskaps vekst og den økonomiske veksten i Midlands-regionen gjennom jobbskaping.”

Rachel Laver, administrerende direktør for Marches Local Enterprise Partnership, som fremmer MEIF-finansiering gjennom sin forretningsstøttetjeneste Marches Growth Hub, sa: «Tilgang til finansiering var en sentral bekymring for bedrifter over hele regionen.

“Både LEP og Growth Hub har jobbet tett med British Business Bank og MEIF for å fremheve utvalget av finansiering de tilbyr, som kan utgjøre hele forskjellen for selskaper som Shropshire Electrical Solutions.

“Jeg vil oppfordre enhver bedrift som ønsker å følge eksemplet til Shropshire Electrical Solutions om å kontakte Growth Hub for å lære om disse programmene og de mange andre finansieringsmulighetene som kan være tilgjengelige.”

Midlands Engine Investment Fund-prosjektet støttes økonomisk av EU ved å bruke midler fra European Regional Development Fund (ERDF) som en del av European Structural and Investment Funds Growth Program 2014-2020 og European Investment Bank.

Bedriftslån fra £25 000 til £150 000 er tilgjengelig via MEIF Small Business Loan Fund, som leveres til bedrifter lokalisert i West Midlands-regionen av BCRS Business Loans.

Besøk www.bcrs.org.uk for å finne ut mer eller send inn et første søknadsskjema.

Stol på oss for elektrohjelp i Agder!

Kristiansand Elektriker leverer elektrikertjenester i blant annet Kristiansand, Sogndalen, Sgen, Mandal, Lillesand, Grimstad og Arendal. Det spiller ingen rolle om det er en liten eller stor jobb, vi kan hjelpe. I tillegg til å installere smarthussystemer som sparer strøm, kan vi bytte ut sikringsskap, fikse elektriske systemer og mye mer. Vi kan hjelpe deg med flinke elektrikere.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...