Vinfast leveranser, VW ID.4 offroader, Leaf toveislader: Dagens bilnyheter

Sep 13, 2022 | Elbil og elbil ladere

[ad_1]

Nissan godkjenner en toveislader som fungerer med garantien. Volkswagen viser en ekstra robust versjon av sin ID.4 elektriske crossover. Noen Ford og Lincoln plug-in-modeller får automatiske filskifte. Og Vinfast fortsetter å holde tritt. Dette og mer, her kl Grønn bilrapporter.

Vietnams Vinfast har levert de første 100 leveransene av sin VF 8 elektriske crossover på hjemmemarkedet, rapporterte selskapet lørdag. De første amerikanske leveransene av modellen skal skje i desember 2022, fastholder den, midt i utviklingen av kjøps- og batterileasingdetaljer.

Nissan har endelig godkjent en enhet som kan dra nytte av toveis lading i Leaf. I følge Nissan gjør enheten den til den eneste helelektriske personbilen i USA som leverer strøm til nettet – selv om Ford slo Nissan med et fabrikkgodkjent system som kan koble fra under brownouts og sikkerhetskopiere hjemmet.

Ford Mustang Mach-E EV og Lincoln Corsair plug-in hybrid er blant de første kjøretøyene som får den oppdaterte versjonen av Fords Bluecruise førerassistentsystem – eller Activeglide i Lincoln – som tillater automatiserte filskifte med et trykk på svingen. signalstilk. Oppgraderingen er en del av ytterligere sjåførassistentteknologi som nå er standard i 2023 Mach-E og et oppgradert infotainmentsystem i 2023 Corsair Grand Touring.

Og Volkswagen avslørte et robust ID.4-konsept som tåler terrengkjøring. Med mer kraft, terrenghjul og, ser det ut til, mer kapasitet utover robust utseende, kan VW måle responsen på muligheten for en ny modell – eller kanskje se hvordan MEB-plattformen kan fungere for kommende Scout EV-modeller.

__________________________________

Følg Green Car Reports på Facebook og Twitter



[ad_2]

Se Kilden