2022.5.3: Ukraina Alarmintegrasjon, bli varslet for angrep med luft eller artilleri

Sep 18, 2022 | Smarthus

I februar 2022 invaderte Russland Ukraina. Landene har vært i krig siden. Ukrainske statsborgere kan når som helst bli fanget i kryssild eller bli bevisst målrettet av den russiske hæren. Ukraina introduserte Ukraina-alarmtjenesten for å hjelpe innbyggerne med å bli varslet når det pågår kamper i nærheten.

I dag gjør vi en spesiell utgivelse av Home Assistant for å gjøre den nye Ukraine Alarm-integrasjonen tilgjengelig for alle. Det ble bidratt av Paul Annekov. Denne integrasjonen vil spore varslene for brukernes region og representere den som binære sikkerhetssensorer. Disse sensorene kan brukes i automatiseringer, slik at det er mulig å varsle folk i hjemmet ditt om at det er fare.

Bruk denne Min-knappen for å legge til Ukraine Alarm til hjemmeassistenten din:

Бережіть себе,
Paulus

(Engelske skjermbilder under de ukrainske skjermbildene)

Skjermbilde på ukrainsk av sikkerhetssensorer levert av Ukraine Alarm i integrering i Home Assistant
Skjermbilde på ukrainsk av mulige automatiseringer basert på sikkerhetssensorene.Skjermbilde av sikkerhetssensorer levert av Ukraine Alarm i integrering i Home AssistantSkjermbilde av mulige automatiseringer basert på sikkerhetssensorene.

Regn med våre elektrikere i Agder for alle dine elektriske behov!

Kristiansand samt andre byer i Agder kan skaffe deg en elektriker når du trenger en. Teamet vårt dekker dine behov enten det er å fikse et elektrisk system, installere en energibesparende smarthusløsning eller bytte ut en varmtvannsbeholder. Er du i Sogndalen, Søgne, Mandal, Arendal, Lillesand, Grimstad eller en annen del av Agder fylke, er vi her for å hjelpe. Fortell oss gjerne hva du synes.

Her er kilden til saken

Home Assistant samarbeider med KNX

Home Assistant samarbeider med KNX

Vi er glade for å kunngjøre at KNX Association offisielt har godkjent KNX-integrasjonen i Home Assistant. KNX Association vil samarbeide med KNX-teamet hos Home Assistant for å hjelpe til med vedlikehold av KNX-integrasjonen og strømlinjeforme brukeropplevelsen...

2023.7: Responding services – Home Assistant

2023.7: Responding services – Home Assistant

Home Assistant Core 2023.7! 🎉 The previous release was a big one, and this one is no different! This release brings in a change to Home Assistant, which we consider to be one of the biggest game changers of the past years: Services can now respond with data! 🤯 It is...