Z-Wave Alliance fremmer forbedret sertifisering for neste generasjons Z-Wave-enheter

Sep 20, 2022 | Smarthus

Med 3000+ sertifiserte produkter i økosystemet, sikrer den nye Z-Wave Plus v2-sertifiseringen enda sterkere interoperabilitet, sikkerhet og enkel installasjon for sluttbrukere

AUSTIN, TX – 10. juli 2019 – Z-Wave Alliance, en global medlemsorganisasjon dedikert til å fremme den populære Z-Wave trådløse smarthus-protokollen, avduker detaljer om Z-Wave Plus v2-sertifiseringen designet for enheter bygget på den nye Z-Wave 700-plattformen. Den oppdaterte sertifiseringen vil gi en betydelig forbedret forbrukeropplevelse ved å kreve inkludering av SmartStart, en oppsettfunksjon som virkelig vil bringe plug and play til forbrukernes smarte hjem.

Ved å fjerne kompleksiteten i installasjonen kan SmartStart-aktiverte huber gjenkjenne alle SmartStart-aktiverte tilbehørsenheter, som en lås eller lys, med en rask appskanning av QR-koden. Med SmartStart er enhetens informasjon allerede satt opp inne i huben og sammenkoblingen er fullført før en forbruker legger til et produkt – alt oppsettet skjer bak kulissene, noe som drastisk forkorter og forenkler produktoppsettprosessen for forbrukere. Etter hvert som flere og flere enheter som bruker Z-Wave 700-plattformen slippes, vil SmartStart bli en allestedsnærværende funksjon for alle Z-Wave smarthus. Ytterligere oppdateringer for sertifisering av Z-Wave 700-baserte enheter inkluderer et krav om enhetsidentifikasjon gjennom et LED-lys på hvert produkt for å gi brukerbekreftelse på at riktig enhet er konfigurert i en hubs app.

Støttet av Silicon Labs og Z-Wave Alliance sammen med deres 3rdfesttestfasiliteter, vil disse sertifiseringsoppdateringene tillate Z-Wave å forbli ledende innen interoperabilitet for smarte hjem. Nye huber / gateway-enheter bygget på Z-Wave 700-plattformen vil være nødvendig for å støtte alle enhetskategorier, inkludert sensorer.

Denne oppdaterte Z-Wave Plus v2-sertifiseringen setter også enda et søkelys på cybersikkerhet og sikkerheten til Z-Wave-nettverket. I april 2017 stemte Z-Wave Alliances styre for å gjøre det nye IoT-sikkerhetsrammeverket, kjent som Z-Wave S2 Security, obligatorisk i alle nylig sertifiserte enheter. Z-Wave Plus v2-sertifisering vil fortsette å kreve at hver enhet implementerer det oppdaterte sikkerhetsrammeverket.

Ved midten av året lanserer Z-Wave Alliance nå over 3000 sertifiserte produkter til dags dato og har nå nærmere 500 enheter på markedet med det beste i klassen S2-rammeverk innebygd. Mitchell Klein, administrerende direktør for Z-Wave Alliance kommenterte, “Z-Wave S2 Security ble lansert i 2017 og på litt over to år har produsenter tatt utfordringen og bevist at de tar cybersikkerhet like seriøst som oss. Forbrukere bør føle den største selvtillit når de investerer i Z-Wave-enheter for smarthussystemet.»

Siden Z-Waves unnfangelse for 18+ år siden, har Z-Wave-produktøkosystemet alltid fokusert på brukervennlighet og installasjon for forbrukere. Med hver plattformoppdatering ser Z-Wave ut til å forbedre interoperabilitet og forbrukeropplevelse både for installasjon og bruk og sikkerheten til Z-Wave-nettverket. Med nye enheter bygget på Z-Wave 700 og sertifisert for Z-Wave Plus v2, vil smarthjemmet være enda enklere å installere og mer tilgjengelig enn noen gang.

For mer informasjon om Z-Wave Alliance, vennligst besøk https://z-wavealliance.org. Følg Z-Wave Alliance på Facebook,Twitterog på LinkedIn for de siste oppdateringene.

Om Z-Wave

Z-Wave®teknologi er en åpen internasjonalt anerkjent ITU-standard (G.9959). Det er den ledende trådløse hjemmekontrollteknologien på markedet i dag, med over 3000 sertifiserte interoperable produkter over hele verden. Representert av Z-Wave Alliance og støttet av mer enn 700 selskaper rundt om i verden, er standarden en sentral muliggjører for smarte leveløsninger for hjemmesikkerhet og sikkerhet, energi, gjestfrihet, kontor og lette kommersielle applikasjoner.

Z-Wave®er et registrert varemerke for Silicon Labs og dets datterselskaper i USA og andre land.

Om Z-Wave Alliance

Z-Wave Alliance ble dannet i januar 2005, og er et konsortium av over 700 ledende selskaper innen hjemmeteknologi som er dedikert til å styrke Z-Wave som standarden for trådløse smarthusprodukter. Hovedmedlemmene inkluderer: ADT, Alarm.com, ASSA ABLOY, Huawei, Ingersoll Rand Nexia Intelligence, Jasco Products, Leedarson, LG U+, Nortek Security & Control, Silicon Labs og SmartThings. Alliansens medlemmer leder markedet for hjemmekontroller, og tilbyr ledende produkter og systemer som gir økt komfort, bekvemmelighet, energisparing, sikkerhet og sikkerhet.

Pressekontakt:

Caster Communications, Inc. på 401.792.7080

Ashley Daigneault | [email protected]| (401) 651-3242

For digitale bilder logg på www.castercomm.com

Vi kan hjelpe deg med ditt el-behov i Agder!

Våre elektrikere holder til i Kristiansand samt i byene i Agder, og vi kan hjelpe deg med det elektriske behov du har. Teamet vårt kan fikse ditt elektriske system, installere energisparende smarthusløsninger, bytte ut varmtvannstanken eller gjøre noe annet du trenger. Du kan kontakte oss i Sogndalen, Søgne, Mandal, Arendal, Lillesand, Grimstad, samt enkelte andre steder i Agder. Tilbakemeldingen din settes stor pris på.

Her er kilden til saken

Home Assistant samarbeider med KNX

Home Assistant samarbeider med KNX

Vi er glade for å kunngjøre at KNX Association offisielt har godkjent KNX-integrasjonen i Home Assistant. KNX Association vil samarbeide med KNX-teamet hos Home Assistant for å hjelpe til med vedlikehold av KNX-integrasjonen og strømlinjeforme brukeropplevelsen...

2023.7: Responding services – Home Assistant

2023.7: Responding services – Home Assistant

Home Assistant Core 2023.7! 🎉 The previous release was a big one, and this one is no different! This release brings in a change to Home Assistant, which we consider to be one of the biggest game changers of the past years: Services can now respond with data! 🤯 It is...