Tesla erter Full Self-Driving, Tesla Bot, abd Dojo i AI Dag 2-invitasjonen

Sep 23, 2022 | Elbil og elbil ladere

[ad_1]

Tesla har begynt å sende ut invitasjoner til sin AI-dag 2022, og bilprodusenten erter med mer informasjon om Full Self-Driving, Tesla Bot, Dojo og mer.

Selv om det er lenge siden Tesla hadde et skikkelig produktavdukingsarrangement, begynte selskapet å holde noe regelmessige årlige arrangementer med spesifikke emner i sentrum av presentasjonen – ikke ulikt Apple med sin årlige “Apple Worldwide Developers Conference” og regelmessig høst begivenhet.

Det startet med “Tesla Battery Day” i 2020 da bilprodusenten avduket sin nye 4680 battericelle og planlegger å produsere sine egne battericeller for første gang.

I fjor holdt selskapet det det kalte “Tesla AI Day”, som fokuserte på selskapets selvkjørende program. Bilprodusenten avduket også sin Dojo-superdatamaskin og “Tesla Bot” humanoid robotplan – nå kjent som Tesla Optimus – på arrangementet.

Tidligere i år bekreftet Tesla-sjef Elon Musk at Tesla vil holde en ny AI-dag i august, men han utsatte den raskt til 30. september for å gi mer tid til å avduke en faktisk fungerende prototype av Tesla Optimus på arrangementet.

I dag begynte Tesla å sende invitasjoner til arrangementet. I invitasjonen skrev bilprodusenten:

«Du er invitert til å delta på AI Day 2022 30. september i Palo Alto, CA. Du vil lære om Teslas siste utvikling innen kunstig intelligens, inkludert Full Self-Driving, Tesla Bot, Dojo og mer.»

Musk har tidligere utformet AI-dagen som et rekrutteringsverktøy for Tesla ettersom den utvider AI-teamet sitt, som administrerende direktør allerede har beskrevet som det “beste i verden”.

Det er imidlertid også en forbrukerpresentasjon, og i dette tilfellet vil Tesla-eiere ha en oppdatert tidslinje og detaljer om når og hvordan Tesla planlegger å holde løftet sitt om å muliggjøre full selvkjørende evne i kjøretøyene produsert siden 2016.

Musk har flyttet målposten flere ganger i det siste – fra å si at Tesla vil ha 1 million robotakser på veien innen utgangen av året til 1 million mennesker i FSD Beta-programmet, som er vidt forskjellige ting.

I fjor avduket Tesla superdatamaskinprogrammet Dojo på arrangementet. På den tiden hadde Tesla bare en fungerende brikke og flis. Nå vil bilprodusenten forventes å avduke en faktisk superdataklynge basert på Dojo-teknologien.

Til slutt er det Tesla Bot eller Optimus-programmet. Musk har ertet med at Tesla vil ha en tidlig fungerende prototype klar for arrangementet. Administrerende direktør har gjort det klart at det humanoide robotprogrammet har blitt en ny prioritet for selskapet, og det tar til og med litt arbeidskraft fra Autopilot og FSD.

Hvis Tesla har en fungerende prototype av roboten, ville det ikke være så overraskende om den til og med begynner å ta bestillinger på den på arrangementet neste uke.

Hva tror du? Hva er dine forventninger til AI-dagen? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

FTC: Vi bruker inntektstjenende auto affiliate-lenker. Mer.


Abonner på Electrek på YouTube for eksklusive videoer og abonner på podcasten.

[ad_2]

Se Kilden