Klein Tools støtter Macmillan Cancer Support med kuttere i begrenset opplag

Sep 25, 2022 | Diverse

Klein Tools støtter Macmillan Cancer Support med kuttere i begrenset opplag

Klein Tools har slått seg sammen med City Electrical Factors for å lansere et begrenset opplag med 6-tommers VDE-isolerte kuttere for å samle inn penger til Macmillan Cancer Support.

De ikoniske oransje og grå håndtakene har blitt byttet ut med oransje og grønt, og Macmillan-logoen er lagt til bladet og skaper et must-ha-verktøy for Klein Tools-samlere. For hvert par VDE-kuttere som selges, vil £5 bli donert til veldedigheten*.

Super Rod/Klein Tools UK, grunnlegger og administrerende direktør, Malcolm Duncan sa: “Macmillan Cancer Support gjør alt som trengs for å hjelpe mennesker som lever med kreft til å leve livet så fullt de kan. Det er en veldedig organisasjon som så mange fagfolk innen elektrobransjen holder hjertet sitt nært, og vi er ekstremt stolte over å støtte CEF i dette fantastiske initiativet.»

Kutterne er VDE-sertifisert og 1000V vurdert for maksimal sikkerhet ved arbeid rundt strømførende ledninger og har Klein Tools’ varemerke tredelt isolasjon. Denne spesielle isolasjonen har et hvitt underlag for å fungere som et visuelt varseltegn til installatører om at isolasjonslaget i håndtaket kan bli kompromittert. Dessuten bidrar de integrerte tommelbeskytterne til å forhindre håndkontakt med ledende deler.

Produsert i USA og designet spesielt for det britiske markedet, gir Klein-kuttere et rent snitt og er induksjonsherdet for holdbarhet og lang levetid. I likhet med standardversjonen har kutterne i begrenset opplag også en varmnaglet skjøt for jevn handling og forhindrer vingling i håndtaket.

Få flere detaljer om kutterne i begrenset opplag ved å klikke her

* en registrert veldedighetsorganisasjon i England og Wales (261017), i Skottland (SC039907) og på Isle of Man (604). Virker også i Nord-Irland. Betalt til Macmillan Cancer Support Trading Limited, et heleid datterselskap av Macmillan Cancer Support som det gir all fortjeneste til.

Kontakt oss dersom du trenger elektriker i Agder!

Med kontorer i Kristiansand og Agder er vi i stand til å betjene deg med alle elektriske behov du måtte ha. Teamet vårt dekker dine behov enten det er å fikse et elektrisk system, installere en energibesparende smarthusløsning eller bytte ut en varmtvannsbeholder. I tillegg til Sogndalen, Søgne, Mandal, Arendal, Lillesand, Grimstad, og andre steder i Agder, kan vi hjelpe deg. Ta kontakt med oss ​​hvis du har spørsmål.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...