Hei Insteon-brukere! – Hjemmeassistent

Sep 26, 2022 | Smarthus

Det amerikanske smarthusselskapet Insteon ble brått mørkt og slo av skyen. Mens Insteon-produktene snakker lokalt, gjør det ikke appen og stemmeassistentintegrasjonene. Uten dette er ikke brukere i stand til å kontrollere og konfigurere huben og automatiseringer kjører ikke.

Hvis du er en av de berørte Insteon-brukerne, er dette innlegget for deg.

Den gode nyheten er at Home Assistant er i stand til å snakke med Insteon-enhetene dine via Insteon-huben eller modemet. Du vil kunne pare nye enheter og sette opp koblinger som du er vant til.

Den andre gode nyheten er at Home Assistant jobber 100 % lokalt. Det er ingen sky nødvendig for at noen del av den skal fungere, og ingen kan stenge den eksternt.

Oversikt over støttede Insteon-modemer og huber
Oversikt over støttede Insteon-modemer og huber

Det er mange forskjellige måter å kjøre Home Assistant på. Den enkleste og beste måten er å kjøpe en dedikert enhet for å kjøre Home Assistant. Alternativt, hvis du har en server hjemme og er kjent med teknologien, kan du prøve vår virtuelle maskin eller Docker-containerinstallasjoner.

Når du har Home Assistant i gang, kan du se dokumentasjonen for Insteon-integrasjonen om hvordan du setter den opp. Den fungerer med 2413U USB og 2412S RS242 smaker av PLM og 2448A7 USB-pinnen. Den har også blitt testet for å fungere med 2242- og 2245-hubene.

Tom Harris leder utviklingen av Insteon-integrasjonen i Home Assistant, og han legger siste hånd på en ny Insteon-side for Home Assistant-grensesnittet. Denne siden gjør det enklere å administrere Insteon-nettverket ditt, akkurat som du ville ha gjort via Insteon-applikasjonen. Det forventes å være tilgjengelig om 1-2 uker.

Skjermbilde av den kommende Insteon-siden
Skjermbilde av den kommende Insteon-siden

Home Assistant er et åpent og vennlig fellesskap som gjerne hjelper nye brukere. Bli med oss ​​på Discord-chat eller på forumene våre hvis du står fast.

Hvis du ønsker å koble til andre Insteon-brukere, anbefaler vi /r/Insteon-fellesskapet på Reddit.

For å holde deg oppdatert på de siste utgivelsene av Home Assistant, følg oss inn TwitterFacebook eller abonner på vårt nyhetsbrev.

Nok et skjermbilde av den kommende Insteon-siden
Nok et skjermbilde av den kommende Insteon-siden

Vi kan hjelpe deg med ditt el-behov i Agder!

Våre elektrikere holder til i Kristiansand samt i byene i Agder, og vi kan hjelpe deg med det elektriske behov du har. Teamet vårt dekker dine behov enten det er å fikse et elektrisk system, installere en energibesparende smarthusløsning eller bytte ut en varmtvannsbeholder. I Sogndalen, Søgne, Mandal, Arendal, Lillesand, Grimstad og andre Agder-byer kan vi hjelpe deg. Tilbakemeldingen din settes stor pris på.

Her er kilden til saken

Home Assistant samarbeider med KNX

Home Assistant samarbeider med KNX

Vi er glade for å kunngjøre at KNX Association offisielt har godkjent KNX-integrasjonen i Home Assistant. KNX Association vil samarbeide med KNX-teamet hos Home Assistant for å hjelpe til med vedlikehold av KNX-integrasjonen og strømlinjeforme brukeropplevelsen...

2023.7: Responding services – Home Assistant

2023.7: Responding services – Home Assistant

Home Assistant Core 2023.7! 🎉 The previous release was a big one, and this one is no different! This release brings in a change to Home Assistant, which we consider to be one of the biggest game changers of the past years: Services can now respond with data! 🤯 It is...