General Motors’ engasjement for elektriske kjøretøy stilt spørsmålstegn ved skeptikere

Sep 28, 2022 | Elbil og elbil ladere

[ad_1]

General Motors tidligere innsats for å kjempe mot strengere regler for drivstofføkonomi ser ut til å komme tilbake for å hjemsøke veteranbilprodusentens initiativ for elektriske kjøretøy. Til tross for pro-EV-fortellingen presentert av selskapet og ledere som administrerende direktør Mary Barra, fortsatt skeptikere til bilprodusentens EV-fokus.

GM gikk nylig sammen med Environmental Defense Fund (EDF) for å presse på for strengere utslippsregler for personbiler. GM og EDF presser Environmental Protection Agency (EPA) til å etablere standarder som sikrer at minst 50 % av nye kjøretøyer som selges innen slutten av tiåret er nullutslipp. GM bemerket at disse initiativene stemmer overens med deres egne EV-planer.

Dan Becker, direktør for Safe Climate Transport Campaign ved Senter for biologisk mangfold, er ikke overbevist. Som nevnt i a Bloomberg News rapporten har GM en historie med å forplikte seg og deretter gå tilbake på miljøinitiativer. Bilprodusenten støttet for eksempel Californias rett til å sette sine egne regler for ren luft, men den støttet også tidligere president Donald Trumps innsats for å kjempe mot statens regler for ren luft.

“De har sviktet på veldig store måter. Jeg tror de ønsker å bli sett på som å lage rene biler, men de gjør det egentlig ikke, sa Becker. “På grunn av GMs merittliste er jeg veldig skeptisk.”

Union of Concerned Scientists er i samme båt. Dan Anair, direktør for Clean Transportation Program ved UCS, bemerket at det gjenstår å se om GMs løfter i dag og selskapets forpliktelse til bærekraftig transport er ikke bare tomme ord.

“GM, som mange andre bilprodusenter, har vært en motstander av sterke standarder tidligere, så vi vil følge nøye med for å se innholdet i løftene deres. EPA må raskt gå videre med neste runde med standarder, slik at vi kan kutte utslippene i årene som kommer. Sterke standarder er den eneste tingen som vil sikre at GM og alle bilprodusenter gjør de utslippsreduksjonene som er nødvendige, sa Anair.

General Motors har på sin side hevdet at engasjementet for elbiler er ekte. Dette ble fremhevet av bilprodusentens ansvarlige for bærekraft, Kristen Siemen. Noen av disse anstrengelsene begynner å bli tydelige, spesielt med GM som lanserer elbiler selv i rimelige prisklasser. Disse inkluderer biler som Chevrolet Equinox EV, som starter på rundt $30.000.

“Hvis du ser på EV-porteføljen vår fremover, dekker den hvert prispunkt og hvert segment,” sa Siemen.

Ikke nøl med å kontakte oss med nyhetstips. Bare send en melding til simon@teslarati.com å gi oss en heads up.

General Motors’ elbil-engasjement stilt spørsmål ved av skeptikere








[ad_2]

Se Kilden