Hyundai Ioniq 5-priser, $10 000 Tata EV, Lordstown Endurance-produksjon: Dagens bilnyheter

Sep 29, 2022 | Elbil og elbil ladere

[ad_1]

2023 Hyundai Ioniq 5 får en prisøkning, ettersom forhandleroppslagene fortsetter. Lordstown lager (sakte) produksjon av Endurance elektriske lastebiler. Og hvor kan du kjøpe en ny elbil for rundt 10 000 dollar? Dette og mer, her kl Grønn bilrapporter.

Den indiske bilprodusenten Tata har lansert en elektrisk bil på 10 000 dollar for hjemmemarkedet. Med planlagte leveranser satt til å starte i januar 2023, vil Tiago.ev kombibil ikke skille seg ut for rekkevidde eller ytelse, men den understreker et verdisynspunkt for elbiler som rett og slett ikke er representert i det amerikanske markedet.

Sammen med nye funksjoner, inkludert en høyere maks tauevurdering, batterioppvarming og batteriforbehandling, får 2023 Hyundai Ioniq 5 en prisøkning på rundt 1500 dollar for det nye årsmodellen. Det er offisielt, må vi merke oss, ettersom uoffisielt forhandlerpåslag på opptil $10 000 fortsetter for denne modellen som har vært en vedvarende mangelvare – og ikke lenger er kvalifisert for den føderale EV-skattefradraget på $7.500.

Og Lordstown lager nå Endurance elektriske pickuper på produksjonsnivå – to av dem så langt, rapporterte det torsdag. Men du vil ikke se dem bli levert ennå, siden selskapet fortsatt jobber med sertifiseringene det trenger for å selge dem.

__________________________________

Følg Green Car Reports på Facebook og Twitter



[ad_2]

Se Kilden